EN

|

BIH

[userpro template=login login_redirect=http://zamisli2030.ba/]

Register

[userpro template=register register_redirect=http://zamisli2030.ba/]

Aleksandar Hangimana

Aleksandar Hangimana je započeo karijeru u kompaniji ManpowerGroup 2012. godine, u sektoru prodaje. Ubrzo nakon toga prepoznat je kao lider kompanije, koju i danas vodi sa velikim uspjehom, na poziciji country direktora. Kompanija ManpowerGroup, koja ima viziju da postane lider u kreiranju i pružanju inovativnih HR rješenja i usluga, dijeli svoje znanje, ekspertizu, kao i resurse, kako bi bilo ko mogao da razumije šta je bitno sada i šta će tek biti bitno na tržištu rada. Aleksandar svoje poslovanje temelji na vrijednostima koje promovišu ljude, znanje i inovativnost.
Uspjeh kompanije pripisuje svojim zaposlenima, smatrajući da je svaki poslovni uspjeh uslovljen kvalitetom ljudi koji u njoj rade. Poslovna politika ManpowerGroup-a je takva da se svaki doprinos – zaposlenih, klijenata i kandidata, ohrabruje i nagrađuje. Danas ManpowerGroup, sa više od 50 interno i 3.000 zaposlenih upućenih na rad kod klijenta, predstavlja jednu od najbrže rastućih kompanija u svojoj djelatnosti.
Predavanje u amfiteatru “Centrotrans” na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, tokom kojeg će svoje iskustvo, znanje, savjete i ideje predstaviti Aleksandar Hangimana u utorak, 11. juna od 12:00h, možete pratiti i putem Live Streama.