EN

|

BIH

[userpro template=login login_redirect=http://zamisli2030.ba/]

Register

[userpro template=register register_redirect=http://zamisli2030.ba/]

Zlatan Tuce

Zlatan Tuce je psiholog po obrazovanju. Za sebe kaže da je “zaljubljen u upravljanje ljudskim resursima” i sebe bi opisao kao HR profesionalca sa međunarodnim iskustvom u radu sa različitim klijentima iz različitih zemalja. Trenutno je odgovoran za implementaciju i nadzor nad temama organizacionog razvoja u Roche Pharma Germany. Tokom 13 godina raznovrsnog HR iskustva, Zlatan je nadmašio mogućnosti u nekoliko HR oblasti sa fokusom na Talent & Career Management, Performance Management & Organizational Development. Do sada se bavio razvojem i implementacijom gore navedenih aktivnosti u međunarodnim i domaćim kompanijama, na različitim nivoima u organizacijama.

Pored svog redovnog posla, njegova strast su lični branding i razvoj karijere. Zlatan voli da dijeli ideje o ličnom razvoju i rastu i uživa u učenju od uspješnih ljudi.

U utorak 11. juna od 12:00h u amfiteatru “Centrotrans” na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu Zlatan Tuce će govoriti o tržišnim trendovima u smislu razvoja karijere, te o tome kako okruženje utiče na organizacije, a kako organizacije na životni put zaposlenih? Predavanje možete pratiti uživo, ali i putem Live streama.

Ukoliko ste poslodavac – pratite predavanje (uživo ili online) i saznajte šta možete učiniti da prevaziđete izazove koji su pred vama, a ukoliko ste zaposleni – da saznate koji su to novi standardi i šta jeste i šta će biti “new normal” kada je riječ o poslovima u budućnosti.